My Blog

My WordPress Blog

Webbutveckling

Grafik och designidéer

Vad blir besökarens intryck av webbsida? Kommer besökaren att stanna på sidan? Och kommer besökaren slutligen att bli din kund?
Det är med en lyckad design som du, med ett bra första intryck fångar en besökare under de första angörande sekunderna av ett besök på din webbsida.

Obiitech erbjuder sig att ta fram fullständiga designlösningar på den grafiska biten i era n verksamhet. Vi har mycket god kompetens innom design, kognition och MDI. Det betyder att vi till att din produkt blir lättnavigerad, användarvänlig och håller sig inom ramarna för hur en bra webbsida skall se ut.

Vi ha också ett nära sammarbete med våra kunder genom hela processen så att resultatet ska va bli så likt kundens behov som möjlig.

Grafiska profiler
Din grafiska profil skapar du när du presenterar ditt företag via hemsidor,reklam, fakturor, visitkort, mm.

Det är mycket viktig att du har en enhetligt sätt att framställa ditt företag så dina kunder känner igen ditt företag inte bara på logon utan också på din egna stil. Att blanda olika färger och typsnitt kan uppfattas som oseriöst.

Obiitech kan hjälpa Dig att ta fram en grafisk lösning där vi har arbetat fram de regler du bör följa för att du ska kunna presentera ditt företag på ett seriöst och enhetligt sätt.

Arbetet med att ta fram din grafiska profil kan vara mer eller mindre omfattande, allt beroende på förutsättningarna. Har du redan en logotyp som du vill ändra? Har du redan en profil som behöver omarbetas?

Logotypdesign

Varje gång din kund ser din logotyp befäster du fastnar en bild i hans minne. Det ökar Din möjlighet att bli det självklara valet när det är dags för en affär.

En logotyp kan vara en speciell bild eller illustration som kännetecknar ditt företag. Det kan även vara det sätt på vilket du skriver ditt företags namn, eller valet av typsnitt. Det är viktigt att du alltid gör detta på ett enhetligt sätt. Ändra logotyp är nästan som att starta ett nytt företag.

Obiitech hjälper dig att ta fram en logotyp som representerar ditt företag.

Animeringar
Animeringar är yttligare ett sätt att skapa uppmärksamhet.

Behöver du en reklambanner som är animerad? Eller varför inte en animering till din kampanjsida? Storleken har ingen betydelse för en animerad bild har en tendens att alltid locka till sig uppmärksamhet.

Du kanske behöver visualisera din senaste produkt och vill att den ska locka till sig besökare.

Bara fantasin sätter gränser när du ska övertyga och upplysa kunderna om ditt senaste erbjudande.

Banners, Reklamfilm och spottar?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *